Кредит до 800 лв за 24 часа ?!? Къде?!

Авангардна финансова услуга работи успешно в Пловдив вече повече от половин година - кредитни консултанти обикалят по домовете на кандидатите за пари, обслужват ги на място и след 24 часа им носят заема кеш, пак у дома. Услугата отдавна е позната в Америка със закачливото име “кредит по пантофи”, обясняват от Изи Кредит. Общият брои на офисите в страната вече надхвърля 50, а служителите на компанията са повече от 700.

„Въпреки сериозната бройка, ние продължаваме да наблягаме на професионализма и личните качества, а при работата си с клиенти сме безкомпромисно добри”- твърдят от Изи кредит. В отговор на нарастващото търсене на този тип кредити и за по-голямо удобство на клиентите, финансовата институция откри втори офис в Пловдив, който се намира и работи с клиенти от ж.р. Тракия. Офисът се намира в бл. 194 и работи на пълни обороти. В региона предстои откриване и на още един офис в гр. Асеновград, който ще отвори врати до средата на годината. По този начин Изи кредит е по-близо до своите клиенти и е по – удобен за своите служители. До края на годината ще бъде изградена и структурата, позволяваща да се работи и с околните села.
За хората, които познават продукта на компанията е ясно защо тя се развива толкова добре. Предимства има не само за нейните клиенти, а и за служителите й.



С какво е по-добър Изи кредит за клиентите? Удобството да получиш пари в брой директно в дома си не е единственото предимство. Вноските също ще плащате на своя личен финансов съветник от там и то в удобно за вас време. Без да се редите на опашки по гишетата, без да плащате допълнителни такси и без дори да излизате от дома си. Най-привлекателното предимство за клиентите, обаче са бонусите, които в действителност намаляват оскъпяването на кредита. Стремежът на Изи кредит е да вземе най-доброто от банките и небанковите финансови инситуции и да го приложи на практика при работата си с клиенти.


„ Не можем, а и не искаме да се конкурираме с банките, а по този начин оставаме без конкуренция при финансовите институции.”- обясняват от компанията.
Институцията предлага и най-добри условия за своите служители. Личните финансови съветници на Изи кредит са най-добре платените в бранша, разполагат със свободното си време, преминават през постоянни обучения, които повишават тяхната квалификация и предлагат изключително професионално обслужване на клиентите.
За край на статията само ще добавя " Искате пари? - Потърсете ни!"
Офис Пловдив – център: ул.Стефан Веркович №3, тел.:032/623313; 0877/895136 - Ксения Кузманова

Kseny