Форум „MICE“ България 2009


Зад кулисите на всяко специално събитие и за неговия успех работят десетки фирми! Ако Вие сте една от тези фирми, заповядайте на MICE България, за да се запознаем с тенденциите в бранша, да научим нови интересни неща, да обсъдим проблемите и да намерим решения, да създадем ценни контакти и естествено да се позабавляваме!

Какво?
За първи път в България – събитие за всеки организатор на събития или бранш, който обслужва ивент индустрията.

Кога и Къде?
3 декември 2009 в Хотел Експо, София

За кого е Форум MICE България 2009?
Форум MICE България 2009 е насочен към фирми и служители от следните сектори: Фирми, организиращи събития; изложбени и конгресни центрове; кетъринг фирми; хотели и ресторанти; фирми за обзавеждане и декорация; печатници; рекламни агенции; PR агенции; фирми за техническо оборудване и симултативни преводи; фото и видео заснемане; музикално озвучаване; софтуер и онлайн услуги в областта на онлайн събитията.

Какво е MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions)?

MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) е индустрия, която включва организаторите на специални събития, както и фирмите, които ги обслужват. В България тази индустрия все още не е обособена като отделна и това е един от основните проблеми при организирането на събития. Как да променим това, и как събитията в България да достигнат едно световно ниво – тези и много други въпроси ще бъдат дискутирани на форум M.I.C.E. България 2009.