Аделина Коджабашева - Нуждаеща се от средства за спешна животоспасяваща операция в Германия


Аделина Делянова Коджабашева
възраст: 19 години
Град: Бургас



ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С АДИ


ANGELS FOR ADI @FACEBOOK



Обръщамe се към всички хора, фирми, фондации с надежда за помощ, морална и финансова подкрепа.


Аделина Коджабашева на 19 години се нужадае спешно от средства за извършването на животоспасяваща операция в Германия. Изискваната непосилна сума за нас от клиника Щутгард Германия е в размер на: 150 000 евро.

Описание на диагнозата: рядко срещано заболяване на костта – конвентионален остеосарком / остеобластна версия 12.0 / – злокачествен тумор


Моля Ви помогнете на Ади!

Имаме отчаяна нужда от подкрепата на всички хора имащи възможност да ни помогнат.
Нашите финансови възможности се изчерпаха, нежеланието от страна на институциите да ни обърнат внимание и помогнат ни принуди отчаяно да се борим за последен шанс като разгласим проблема пред обществото.

Съжаляваме, че трябва да споделим тревогите и проблемите си пред всички чрез интернет, медии, писма до фирми, но ние вече сме безсилни и заклещени между неразбирането сложноста на проблема и твърде бързо променящи се обстоятелства касаещи здравословното състояние на АДИ. Изискванията поставяни от страна на институции отговарящи за адекватна помощ смачка всички надежди Ади да се възползва от правата си по конституция за право на живот описани в конвенции, спогодби, закони .

Паралелно с това липсата на диагноза до последно спираше желанието на клиники в чужбина да поемат случая.


Всичко започна от незначителна болка в глезен, разнопосочни диагнози до рядко срещана тежка диагноза конвентионален остеосарком / остеобластна версия/ с предложение на български специалисти за превантивно ампутиране на крака поради двугодишно убеждение за безпроблемно отшумяване на проблема. Поради закъснение и адекватно лечение се налага вече не само ампутация на крака, а животоспасяваща операция. Ние разбира се не приемаме това решение защото специалисти от Израел приеха Ади по спешност и направиха нужното да бъде забавен процеса за окончателно решение дали да бъде ампутиран крака като бъде намален тумора.


В Горна баня бяха извършени две оперативни интервенции с надежда за преодоляване на болеста. Преди четери месеца беше извършена поредната операция, която беше неуспешна и отново проблемите се задълбочиха стремглаво в лоша посока…

Изтеглен е кредит от 32 000 евро, които платихме на израелска клиника “Хадаса”
Сега на Ади и предстои три месечна химиотерапия и нова втора операция.

През последните дни се случиха много промени – днес установихме, че офертата на болницата от Берлин е подвеждаща и непълна – цената от 100 000 евро е изцяло ориентировъчна и не може да се направи оценка на разходите преди извършване на подробни изследвания. Вероятно реалната цена ще е в пъти по-голяма. Предложението за лечение в Мюнстер отпадна – въпреки поставената цена от 240 000 евро, те вече не се наемат с лечение, заради ниското тегло на Ади. Сред новите оферти се спряхме на предложение от Щутгарт – първоначалният депозит там е 150 000 евро за цялостно лечение между 9 и 12 месеца. Цената е приблизителна и подлежи на преоценка в последствие т.е може да достигне и до над 200 000 евро. Но ни изпълва с надежди, защото е постижима, а болницата е много популярна с успешното си лечение на този тип заболявания.
Цената на лечението в Германия е 150 000 евро, моля ви помогнете да съберем тази сума за да бъде извършена жизнено важна операция от която зависи дали ще продължи живота на Ади.
Всички мечти и желание за живот внезапно рухнаха невъзможноста да се яви на матури, да бъде на бала за да изживее един незабравим момент, като всички завършващи образованието си. Въпреки подготовката за абитуриентския си бал Ади успя да облече балната си рокля с риск да поеме тежеста на всички страдания и болки, като пожела да се докосне до този дългоочакван момент с присъствието си за много кратко време и оттегли поради бързо влошаващото здравозловно състояние .
Дайте шанс на това младо и слънчево момиче да продължи живота си, като бъде излекувана!

Банкова сметка за набиране на средства :
УниКредит Булбанк
BG 90 UNCR 7000 1520 6364 10 BGN
BG 43 UNCR 7000 1520 6364 80 EUR
SWIFT / BIC CODE – UNCRBGSF
титуляр на сметката – АДЕЛИНА ДЕЛЯНОВА КОДЖАБАШЕВА

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS ADI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M–Tel) За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

PayPalМожете да направите дарение и през системата на PayPal.com
Paypal: fena6969@abv.bg



Молим всеки който има възможност да ни помогне с каквото може да ни потърси !!!

Ако се нуждаете от друга допълнителна информация моля пишете на
e-mail: planet-earth@dir.bg или се свържете директно на телефонен номер :
бащата на Ади – Делян Коджабашев 0887468317 / 0887258949

Очакваме препоръки и подкрепа с адреси на клиники с алтернативно предложение за спасяване на живота без наложителното ампутиране на крака!